Tuomaristossa (vaihtelee sarjoittain):

Jasmin Geselle
Jasmin Geselle on helsinkiläinen, Rovaniemeltä kotoisin oleva monipuolinen tanssija ja koreografi.  Jasmin on uransa aikana tanssinut lukuisissa eri produktioissa niin artistien taustalla, tv-produktioissa sekä kilpalavoilla menestyksekkäästi.  Tällä hetkellä Jasmin opettaa tanssitunteja ympäri Suomea ja tanssii mm. ABREUn taustatanssijana. Jasmin on tunnettu sähäkästä tanssityylistään ja poikkeuksellisen monipuolisesta osaamisestaan usean lajin parissa.

Sami Lund
Sami on tamperelainen tanssinopettaja ja tanssikoulun omistaja. Hän on viisinkertainen 10-tanssin Suomen mestari. Oman kilpauran lisäksi hän on kouluttautunut valmentajaksi, tanssituomariksi ja tanssikisojen toimihenkilöksi. Monipuolinen näkemys tanssin vaatimuksista, kehon motoriikasta ja urheilijan henkisistä ominaisuuksista.

Elina Valtonen
Elina Valtonen on helsinkiläinen tanssitaiteilija. Hänen päälajinsa on nykytanssi, mutta hän tutkii intohimoisesti tanssitaidetta eri kulttuureissa.
Hän on valmistunut tanssijaksi Kööpenhaminan Dance Educationista v.2013 ja on tämän jälkeen työskennellyt ja esiintynyt 12 eri maassa arvostetuilla tanssinäyttämöillä ja festivaaleilla ja ollut kiinnitettynä mm. afrokaribialaiseen KasheDance - companyyn. Lisäksi hän on työskennellyt tanssialalla mm. Kansallisoopperassa, Satu Tuomiston, Tanssiteatteri Raatikon ja Favela Vera Ortizin produktioissa.


Heidi Sallinen
Heidi on opettanut showtanssia päätyökseen jo lähes 20 vuoden ajan. Esiintymiskokemusta on kertynyt vuosien varrella mm. taustatanssijana ja erilaisten tanssiryhmien kokoonpanoissa. Heidi on treenannut paljon ulkomailla ja kouluttaa itseään jatkuvasti erilaisten tanssituntien parissa. Tanssissa Heidi arvostaa rohkeaa heittäytymistä, tunteiden näyttämistä ja uusia luovia tapoja toteuttaa teoksia.

Varpu Allenius
Varpu Allenius on valmistunut tanssinopettajaksi Turun AMK:n Taideakatemiasta 2020. Hänen polkunsa tanssijana on kulkenut Hämeenlinnasta Ruotsin kautta Turkuun. Kokemusta löytyy Performing Arts- lajeista ja tanssikilpailujen tuomaroinnista (sekä FDO:n tuomarikoulutus). Tällä hetkellä Varpu valmentaa kilparyhmiä, sekä opettaa tanssia baletista streetlajeihin. Hän kannustaa tanssijoita harjoittelemaan mahdollisimman monipuolisesti, sekä tavoittelemaan rohkeasti unelmiaan!

Susanna Isotalo
Susanna Isotalo on ammattitanssija ja tanssinopettaja. Susanna on opettanut tanssia lähes 20 vuotta sekä työskennellyt tanssijana myös itse mm. Kaupunginteattereilla. Susannalla on oma tanssikoulu Seinäjoella ja mittava kokemus erilaisista tanssikisoista ja tapahtumista niin tanssijan, koreografin kuin tuomarinkin rooleissa. 

Elina Pettersson
Elina on POSA:n koulutettu tankotanssituomari sekä pitkäaikainen tankotanssin opettaja. Tällä hetkellä Elina työskentelee Pirkanmaalla myös fysioterapeutin töissä. Tankotanssin lisäksi Elinan voi löytää myös ilma-akrobatian parista!

Susanna Lumio
Susanna on lastensa harrastusten kautta tankomaailmaan päätynyt koulutettu tankotanssituomari. Susanna odottaa innolla tankokilpailijoiden esityksiä!

Asta Pussinen
Asta Pussinen on Suomen Tankotanssiliiton tuomarikouluttaja ja ollut mukana tankotanssin parissa jo useita vuosia.
Asta opettaa myös itse tankotanssia ja harrastaa itse myös lukuisia muita eri liikuntalajeja - kehittäen näin jatkuvasti itseään!

Katja Mäkynen
Katja on Pirkanmaalta kotoisin oleva tankotanssin opettaja, jolla on myös itsellään pitkä kokemus erilaisista tankokilpailuista.
Katja on kouluttautunut laajasti eri lajien parissa, mutta tankotanssi on ykkönen!Kilpailussa arvioidaan pistein 1-10p seuraavia osa-alueita:
Koreografia
Tekniikka
Ilmaisu ja puvustus

Jokainen tuomari käyttää pisteitä 1-10p eri tavalla ja tarkoitus on laittaa esitykset tuomarin omaan paremmuusjärjestykseen voittajan ratkaisemiseksi. Toinen tuomari saattaa käyttää vain pisteitä 1-5 ja toinen tuomari pisteitä 6-10p. Tästä syystä pisteet tuomareiden välillä voivat poiketa paljonkin toisistaan. 

Top3 palkitaan mitalein tai pokaalein.

Pisteet ja lyhyet palautteet noudetaan palkintojenjaon jälkeen. Videolla osallistuville ne toimitetaan kisaa seuraavalla viikolla joko sähköisesti tai postitse.


Te